Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

« Terug

Bewaarwijnen zijn een investering in herinneringen en geluksmomenten

Wijnmans_Bewaarwijnen zijn een investering in herinneringen en geluksmomenten_128 jan

Steeds vaker vertellen mensen over bewaarwijn. Bijzondere wijn die de moeite van het bewaren waard is. Omdat de wijn uit het geboortejaar van een dierbare komt, een geschenk bij een bijzondere gebeurtenis was. Of omdat de wijn na tien jaar echt het allerlekkerst smaakt. Bewaarwijn is wijn van betekenis. Iets om trots op te zijn. Een eigen wijncollectie aanleggen is dan ook dé tip voor 2018, aldus Wijnmans.

Wie ambitieus is verdiept zich graag in mogelijkheden om op unieke wijze actief en betrokken te zijn en te blijven. Sinds enige tijd wordt steeds vaker geïnvesteerd in een eigen wijnkelder of (semi)professionele wijnkoeling in de keuken. Dit gebeurt omdat we in plaats van slobberwijn en partijvoorraden ook kunnen kiezen voor het aanschaffen van langer houdbare wijnen uit de duurdere klasse. De exclusieve en zeldzame exemplaren. Zo bouwen we een collectie op die volledig aansluit bij het eigen leven, onze smaak en wensen. Dat is persoonlijk, origineel en authentiek investeren in iets moois voor later.

Bekijk onze wijnen

Er zijn buren, collega’s of oud-studiegenoten over de vloer. ‘Wat doe jij tegenwoordig?’ klinkt al snel. Wat is er mooier om de gasten naar de wijnkelder te leiden en het ze met eigen ogen te laten zien? Iedere wijn heeft zijn eigen verhaal, van geboortedag tot wereldreis en van première tot uitzonderlijke prestatie. Er ontstaan prachtige gesprekken over momenten van betekenis. Allemaal herinneringen gebotteld in flessen voor de eigen wijncollectie. Tenslotte kan een bewaarwijn natuurlijk ook een prachtig geschenk zijn bij een jubileum, afscheid, huwelijk of afstuderen.

En dan zijn er ook momenten waarop we graag zelf een zeer exclusieve wijn drinken. Wanneer er iets te vieren of te gedenken is bijvoorbeeld. Bewaarwijnen zijn wijnen die langer houdbaar zijn, vaak tussen 10 en 15 jaar, wat ze hiervoor uitermate geschikt maakt. Samen uitkiezen, klaarzetten, opentrekken, luchten en dan: genieten maar. Even terug in de tijd, trots zijn, stilstaan bij een mooie belevenis. Een collectie bewaarwijnen is zoveel meer dan een hobby, het is een leefstijl die geluksmomenten creëert. Lees er meer over in Leons Choice.

Bekijk onze wijnen

« Terug

Scroll naar boven