Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

« Terug

Voorpret met wijn: dat is de beste zomervakantie

Wijnmans_Voorpret en nagenieten met wijn dat is de beste zomervakantie_318 jun

In de zomer trekken we eropuit richting zon, zee, strand, platteland, bos en stad. We doen mooie ervaringen op, zien prachtige dingen en genieten van nieuwe smaken. Om alvast in de sfeer te komen proeven we maar wat graag voor. In de avonduren en weekenden drinken we wijn uit de streek waar we naartoe gaan en dromen in gedachten weg richting de gekozen vakantiebestemming.

Niets leukers dan voorpret. De vakantie is geboekt, de route wellicht al uitgestippeld. Misschien wordt het wel een wijnvakantie. De keuze voor het land, de streek of stad is natuurlijk niet voor niets gemaakt. We zijn nieuwsgierig en kijken uit naar al het fijne dat we zullen meemaken. En proeven. Wijn is een onmisbaar element van de vakantie voorpret. Wijn uit het gebied waar we naartoe gaan, is als een reisbrochure in een fles. De smaken leiden ons langs de mooiste plekken, geuren, kleuren en vergezichten. Even is daar de zee en het drukke dorpsplein, de boerenmarkt, het stadsterras en de bergen. Ogen dicht en genieten.

Wie niet op vakantie gaat en lekker in eigen land blijft heeft ook niks te klagen. Loslaten en onthaasten kan ook in eigen tuin, op het strand of in het park. We steken dan ook graag de barbecue aan, nuttigen de avondmaaltijd aan de tuintafel en zoeken terrasjes op om samen een vorkje te prikken of een glaasje te doen. Bij alle heerlijke momenten als deze hoort een geweldige zomerwijn. Koel geserveerd. In Leons Choice speciale aandacht voor de juiste wijnen bij de lekkerste zomermomenten. Want de beste zomervakantie is er een met wijn.

« Terug

Scroll naar boven